Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2019

To The Point

19 januari

Hoe belangrijk is het om van tijd tot tijd je in God's woord te verdiepen en hier met familie in Christus over te praten :) En dat is precies wat wij deze avond zullen gaan doen, zorg dus dat je erbij bent! Een spreker, die we nog even geheim houden, zal komen spreken op deze…

Meer weten »

Lasergamen

26 januari

Yes! Het is weer zover: klassiek lasergamen 🔫! Ben jij een 'camper' (zie: Camper) of juist iemand die al koprollend zijn tegenstanders overmeestert? Fanatiek of doe jij het meer voor de lol? Doet er niet toe, het mag allemaal! Eigen bijdrage is €5,- de rest betaalt de koffiebar. Locatie is uiteraard A15 Karting!

Meer weten »

februari 2019

De jongens tegen de meiden (12+)

2 februari

Op deze 12+ avond nemen de heren het op tegen de dames in een episch duel door middel van allerlei kleine opdrachten 🎲🎯🃏  

Meer weten »

Volleybaltoernooi

9 februari

De avond spreekt voor zich! Info over locatie, opgeven & teams volgt nog! 🏐

Meer weten »

To The Point

16 februari

Een serieuze avond waar we to the point komen. Soms over een specifieke Bijbeltekst, soms over een thema uit de Bijbel, soms over een thema uit het dagelijks leven als christen. 📖 Heb je spirituele honger? Dan is het het zeker waard om te komen. Overigens is iedereen meer dan welkom!

Meer weten »

De Lama’s

23 februari -20:00 - 22:30

Deze avond wordt er beroep gedaan op jullie improviseerskills, eigenlijk net als in het programma De Lama’s. Je kunt een aantal verschillende opdrachten verwachten waar je ter plekke moet gaan bedenken wat je gaat doen, welke emotie, wellicht welke voorwerpen et cetera 🤹‍♀️🕺🐐 (<- we weten dat dat geen lama is)

Meer weten »

maart 2019

Sing-in met eigen muzikanten (12+)

2 maart

Een avond zingen, muziek maken en luisteren.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen